Urgh.. lopen dus

Vandaag nog eens 13 km soldaat gaan maken maar daar was een behoorlijk veldslag voor nodig.
Het loopte langs geen meter fatsoenlijk.  Resultaat: Geen ontspannen loop en dus nu overal stijf en pijnlijke gewrichten en spieren.

Nee… dat is het niet.  Voortaan ga ik al niet meer ’s zondags ’s avonds lopen maar gedurende de middag en bouw ik een kleine ronde in gedurende de week.  Wat wel erg positief was, was dat mijn hartslag redelijk lang vrij laag bleef.  In eerste instantie dacht ik meteen dat de hartslagmeter niet correct stond maar na een eerste brug zat de stijging erin en was de twijfel meteen van de baan.  Daarenboven lag mijn gemiddelde snelheid iets hoger wat dus ook in de goede richting gaat. *jeuj*

Vandaag ook nog wat rond gesurft naar een drinkgordel.  Blijkbaar lopen de meningen over dit soort zaken erg uiteen.
Wat me wel leert is dat je benodigde drank echt persoonlijk is.  Sommige mensen vinden het nodig om bij 10km te drinken, andere dan weer niet.
De beste review kwam echter over de Nathan Sports, en die was dan ook doorslaggevend.  De komende week dus maar eens bekijken of ik het Trial mix modelletje kan bestellen. :)

Ik ga toch nog uit serieus wat vaatjes mogen tappen wil ik mijn doelen halen. Snelheid moet bijvoorbeeld toch nog een stuk naar boven wil ik de komende halve marathon in een mooie tijd kunnen uitlopen.  Uiteindelijk is uitlopen 1 ding, maar ik heb toch zo ergens nog een sja.. ego dat stiekem zegt dat de tijd ook maar een beetje behoorlijk moet zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s