Greenius van Lampiris

Er is al veel inkt gevloeid over sociale media .. ik ga er geen nieuw artikel over neerpennen maar wat wel een punt is dat sommige bedrijven het wel goed begrepen hebben. Herinneren jullie het INZA verhaal nog?

Anyway… vandaag ben ik wat meer actiever op twitter en facebook in plaats van mijn blog. Dit brengt dan weer nieuwe ervaringen met zich mee.

Zo maakte mijn ouders, samen met een 10.000 andere, begin dit jaar de overstap naar Lampiris. Dit omdat Lampiris de winnaar was van de veiling op groene stroom dewelke georganiseerd werd in de Provincie Antwerpen.

Ik twitterde daarover dat mijn ouders tevreden waren over de begeleiding en de eenvoudige overstap procedure.  Dit bracht dan weer wat Lampiris volgers met zich mee. :)  Ondertussen heeft dit bedrijf ook de twitter actie voor Music For Life (tweetforlife.be) afgekocht en dat maakt dat een mens al eens gaat googlen. :)

Als je Lampiris googled, dan kom je op een schattig groene ventje uit. Deze leukerd gaat door het leven met de naam Greenius.
Ik lanceerde dan ook de spontane vraag of ze die knapperd niet in pluche vorm zouden hebben.  Een marketing afdeling moet daar toch echt wat mee kunnen. Denk maar aan jonge ouders aanmoedigen om de overstap te maken op groene energie enz..

Anyway.. om een lang verhaal kort te maken wandelde er vandaag een rasechte Greenius mijn huis binnen. Hij is SUPER schattig en ik ben er zeker van dat ik mijn neefje er blij mee ga maken! Bedankt Lampiris!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s