De verkiezingen dus..

Je hebt het waarschijnlijk al een tijdje gemerkt. De verkiezingen zijn terug in het land. Misschien een foute stelling… ik lees je gedachten die afdwalen richting: “Doh – Zijn ze dan ooit weg geweest?”

Sja.. aan die situatie kan ik persoonlijk weinig veranderen. Ik kan je alleen maar zeggen dat je je op 14 oktober 2012 terug richting stembus dient te begeven.  Dit maal kies je voor je eigen gemeente en provincie.

Op zich geen onbelangrijke bestuursorganen gezien deze twee het dichts bij jouw persoonlijke leefomgeving aanleunen.
Ze buigen het hoofd over alles wat vrij direct in je omgeving te gebeuren staat. Je bouwplannen, het verkeer in je straat, de voetpaden, schoolomgevingen, busverbindingen, afval verwerking, toerisme, etc..

Politiek, daar ben je door gebeten en het beest met scherpe tanden trof mij ook. Sinds 2003 zet ik me dagelijks in voor ‘de socialisten’. sp.a dus. Vanaf 2006 kon je mijn naam spotten bij verschillende verkiezingen.  Gemeenteraad, provincieraad, Vlaamse en senaat. (euh, ja, we willen graag samenvallende verkiezingen ;) )

De mensen van Zandhoven kunnen me dit jaar ook terug aantreffen bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Als lijsttrekker wil ik graag het werk van onze ploeg verder zetten. Bij deze zijn mijn andere bloglezers gewaarschuwd. Het kan zijn dat er wat rood passeert.

Wil je meer weten over ons programma en onze lijst?

Surf dan naar http://zandhoven.s-p-a.be .
Volg ons op twitter via: @spazandhoven
Bezoek ons op facebook: sp.a Zandhoven
Of mail mij: sofie.van.tendeloo@telenet.be

Ik nodig je alvast graag uit op onze infoavond rond de samenaankoop Groene Energie. Deze gaat door in de Parochiezaal St. Jozef te Zandhoven en dit op
7 september 2012. Hij gaat van start op 19u30.

Misschien zie ik je daar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s