Ik blijf dit ding in nieuwe jasjes steken

Het is een bezigheid. Eentje dat ik graag doe. Wat rond klungelen met van die kant-en-klare programma’s op het internet om er dan wat mee te spelen. Zo als ik al zei, een bezigheid dus en ook de hoofdreden van het bestaan van mijn webshop. Het houd mijn geest bezig en mijn IT vingers scherp. Menig coderend informaticus gaat het graag horen ik geef toe, de plug-en-pray programma’s die jullie fijntjes ontwikkelen zijn leuk. Als ze werken. ;)

Vandaag is mijn wordpress.com aan de beurt. Eigenlijk zou die site al lang op mijn zelf gehost platform moeten staan maar ergens is het wel prettig dat hij automatisch bijgewerkt is door wordpress.com.  Het is zo eenvoudig niet te hoeven wakker liggen van allerhande veiligheidswaarschuwingen.

Enfin. Voor vandaag snel een nieuw thema over de site heen gegooid en de widgets nog eens goed gestoken.  De facebook plugin krijg ik vooralsnog niet aan de praat maar dat komt nog wel. Tussentijds zullen jullie het moeten doen met de twitter plugin. Die hangt netjes vast aan een IFTTT account waarmee de meeste facebook updates wel worden doorgezet.

Mijn bewondering voor wordpress is er de jaren niet kleiner op geworden. Ik gebruik het vaak als men vraagt om snel een kleine website online te zetten.  De backoffice is netjes, de updates zijn eenvoudig, de thema’s elegant en de extra modules zijn eindeloos. Van een website met twee pagina’s tot een webshop met 1.000 producten. Het loopt er allemaal erg netjes door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s