De kleine letterkes

De kleine letterkes

Dit weblog is eigendom van en wordt beheerd door Sofie Van Tendeloo. Alles wat hier staat is mijn eigen visie.  Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garanties voor correctheid.  Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en hij is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor wat ik hier publiceer.

Indien u aanstoot neemt aan een blog post houd u de functie toetsen ALT en F4 (of ⌘ en Q) gezamenlijk ingedrukt of gebruikt u het, al dan niet rode, x vierkantje in uw rechter bovenhoek van uw scherm.

Mijn weblog bevat hyperlinks naar andere sites. Ik ben niet en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites. Ook ben ik niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan die voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze websites.

Alle foto’s op mijn flickr account of gepubliceerd op deze site zijn, indien anders vermeld, eigendom van Sofie Van Tendeloo.  Gebruik zonder toestemming wordt niet toegelaten hierdoor is het plaatsen van mijn foto’s op Facebook, zonder toestemming, alsook STRIKT verboden.

Mocht u nog vragen hebben, dan is het antwoord 42.